Śledź w oliwie Interoleo Intenso i pieprzu ziołowym

Składniki: 100g marchewki 200g cebuli 300ml wody 100 ml octu winnego 5 goździków 5 ziaren czarnego pieprzu 3 listki laurowe 20g cukru 10g soli 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 600 filetów śledziowych 150 ml Oliwy Intenso

Więcej

Pstrąg z malinami

Składniki - 4 x 300g Pstrąga - 50ml oliwy Interoleo Suawe - 50g masła - Sól - Jałowiec mielony lub siekany Dressing z koziego sera: - 250g świeżych malin - 80g śmietany 18% - 50ml octu malinowego - 1 pęczek drobnego szczypiorku - 120 ml oliwy Interoleo Premium - Sól

Więcej

Sałatka z kozim serem i burakiem

Składniki Puree z buraków: - 200g gotowanych buraków - 80ml oliwy Interoleo Suave - 30ml octu z czerwonego wina - 50g śmietany 18% - Sól - Czarny pieprz Dressing z koziego sera: - 180g twarogu koziego - 40ml oliwy Intenso - 20 ml octu z białego wina - 50ml gorącej wody - 1 sałata rzymska, - 20g chrupiących...

Więcej

Fasolka szparagowa z kolendrą

Składniki - 250g fasolki szparagowej zielonej - 4 brzoskwinie - 50g prażonych migdałów - Świeża kolendra i mięta do dekoracji Dressing kolendrowy: - 50ml esencjonalnego rosołu - 140ml śmietanki 36% - 40g świeżej kolendry - 10g listków mięty - 50ml oliwy Premium - 2 łyżki stołowe śmietany 18% - Sól -...

Więcej