
Sposób przygotowania puree:
Maliny, śmietanę i ocet malinowy zmiksuj na gładką masę, przetrzyj przez drobne sito, wymieszaj z oliwą Interoleo Premium i posiekanym szczypiorkiem, dopraw solą do smaku.
Oczyszczone ryby przypraw solą i jałowcem. Usmaż na oliwie z masłem.
Usmażoną rybę zaaranżuj na talerzu z vinaigrette malinowym i kilkoma świeżymi malinami.
Składniki
- - 4 x 300g Pstrąga
- 50ml oliwy Interoleo Suawe
- 50g masła
- Sól
- Jałowiec mielony lub siekany
Dressing z koziego sera:
- - 250g świeżych malin
- 80g śmietany 18%
- 50ml octu malinowego
- 1 pęczek drobnego szczypiorku
- 120 ml oliwy Interoleo Premium
- Sól
Ostatnie Komentarze
chce sprobowac czy faktycznie jest taka super
Tak to prawda, że oliwką z oliwek pozbędziesz się złego cholesterolu. Ja swojego czasu właśnie na wysoki cholesterol 1 łyzkę dziennie piłam Ybarę (nie pamietam jakiego koloru, bo jest czerwona, niebieska, zielona). W każdym razie pozbyłam się złego cholesterolu, ale nabyłam w organizmie trójglicerydów. To również niebezpieczny sprawca zawałów i wylewów.